Kilimli 100. Yıl İlkokulu
BELEDİYE SİTESİ MAH. 100.YIL SK. KİLİMLİ 100.YIL İO BLOK NO 2/1 KİLİMLİ / ZONGULDAK

VİZYON

Her zaman göreve hazır yöneticilerimiz ve öğretmenlerimizin,milletine, ülkesine Atatürk İlke ve Inkılaplarına bağlı, insanlığa hizmet bilincine sahip öğrenciler yetiştirmek için mezunlarımız ve velilerimiz ile güç birliği sağlamak. Eğitim kalitesi ve gerekli donanımıyla örnek gösterilen,çocuğumu keşke böyle bir okulda okutsaydım duygusunu oluşturan,sosyal ve kültürel etkinlikleriyle adından söz ettiren Atatürkçü bir gençlik yetiştiren bir kurum olmak.

MİSYON

Bizler Milli Eğitimin Temel Amaçları çerçevesinde, Mustafa Kemal Atatürk´ün de işaret ettiği gibi Türk milletinin yüce değerlerine sahip çıkan, vatan ve milleti canından aziz bilen, çağımızın yönetim anlayışına uygun olarak cumhuriyet idaresini ve demokrasiyi ilke edinmiş kuşaklar yetiştirmek istiyoruz. Çocuklarımıza kendi kültürel değerlerimizin her şeyden evvel öğretilmesi gerektiğine inanıyoruz. Milletine ve vatanına bağlılık duyguları en üst seviyeye ulaşmış, milli ve ahlaki değerlere sımsıkı bağlanmış, Atatürk İlke ve İnkılaplarına gönülden bağlı çocuklar yetiştirmek istiyoruz.

Kütüphane Kitap Sayısı :2000

NORMAL

BAŞLAMA:08.50 BİTİŞ:14.30

Özel servisler hizmet vermektedir.

İLE 13 KM İLÇEYE 1KM

İLÇE MERKEZİ

Sportif Etkinlikler

Okulumuzda tekvando, resim alanlarında ders dışı eğitim çalışmaları yapılmaktadır.

STEM ÇALIŞMALARI

Proje Çalışmaları

Okulumuzda Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı kaynaklarıyla 2018/2019 eğitim öğrerim yılında STEM Robotik Kodlama projesi yürütülecektir.